Steun Heifer

Samen maken we een einde aan honger en armoede

Bij Heifer geloven we in de kracht van samenwerking om de wereld te verbeteren. Door middel van ontwikkelingssamenwerking, met de nadruk op duurzame oplossingen, creëren we een toekomst waarin armoede en honger verdwijnen. Onze projecten richten zich op het versterken van gemeenschappen, zoals de boeren in Malawi, evenals in andere delen van de wereld, helpen om hun gemeenschappen te versterken en een duurzame toekomst te creëren. Dit doen we onder andere door, bomen te planten en kinderen wereldwijd te helpen een betere toekomst op te bouwen.

Doneer een dier

Veehouderij is een belangrijk onderdeel binnen de projecten van Heifer. Een koe bijvoorbeeld geeft dagelijks verse melk. Belangrijk voor opgroeiende kinderen. En de portemonnee: de overgebleven melk wordt verkocht op de markt of de coöperatie. En wat denk je van kippen? Verse eieren, vlees en mest. Dat is goud waard voor een boerengezin. De donatie van een koe, geit of kippen kan dus echt levens veranderen. 

Geld inzamelen voor een goed doel

Heifer werkt nauw samen met lokale gemeenschappen om duurzame landbouw mogelijk te maken. Dit doen we met jouw hulp. Door geld in te zamelen voor een goed doel zoals Heifer, steun je projecten die arme boerengezinnen helpen om uit de armoede te ontsnappen. Samen creëren we lange termijn oplossingen, door het geven van vee, training en toegang tot markten. Elke donatie, groot of klein, draagt bij aan het versterken van de economische zelfstandigheid van deze gezinnen. Wil jij ook iets betekenen? Doneer dan aan het goede doel Heifer.

Help kinderen wereldwijd

Kinderen zijn de toekomst en bij Heifer zetten we ons in om die toekomst veilig te stellen. Via onze projecten krijgen kinderen de kans om naar school te gaan, gezond te eten en op te groeien in een stabiele omgeving. Het ondersteunen van een goed doel voor kinderen gaat verder dan voedsel geven; het betekent dat we een fundament leggen voor een leven vol kansen en mogelijkheden.

Waarom jouw steun onmisbaar is

Heifer biedt duurzame oplossingen, zoals het ondersteunen van boeren in Afrika, Azië en Midden-Amerika en het versterken van de positie van vrouwen wereldwijd. Jouw bijdrage helpt boerengezinnen om zelfstandig hun inkomen te verdienen, zodat ze hun kinderen een betere toekomst kunnen bieden. Of je nu bijdraagt door geld in te zamelen of een koe doneert, jouw steun zorgt voor een blijvende impact. Elke bijdrage telt en waarom zou je dit niet aan een goed doel doneren? 

Help mee en maak een verschil. Samen zorgen we voor een betere, duurzamere toekomst. 

Wat we doen:

Lees wat we samen met de boerengezinnen bereiken